A LAYBAG LÉGIES

Csak egy perc, és kész is.

Laybag strandraA lazybag strapabíró nylon anyagból készült, jól bírja a gyűrődést. Kiválóan ellenáll az időjárás viszontagságainak (vízálló). A laybag rövid időn belül felállítható, leereszthető és összecsomagolható. Nem kell percekig bajlódnod a felfújásával, a nagyi lábbal hajtós matrac pumpáját pedig elfelejtheted! Egyszerűen csak kezdj el forogni vele, amíg a belseje feltöltődik levegővel. Ha ezzel meg vagy, tekerd fel, csatold össze és foglalj helyet! Ugye mennyire egyszerű?

A LAMZAC PRAKTIKUS

Földön. Vízen. Levegőben (ez még nem kipróbált!).

Lamzac zsákHa szeretsz kényelmesen, hosszasan ejtőzni, akkor feltétlenül be kell szerezned egy lamzac zsákot! Ezt a mobil fekhelyet szabadtéren, de akár a lakásodban is igénybe veheted. Vidd magaddal, ha túrázni indulsz, használd medencében a matrac helyett! Ha már meg van a jegyed valamelyik fesztiválra, akkor se hagyd otthon! Ha veled van a laybag, elnyújtózhatsz az észbontó koncertek után. És a legjobb, hogy összesen 200 kg-ot bír, így akár hárman is ráülhettek egyszerre!

A LAZYBAG ZSENIÁLIS

Még a táskádban is elfér.

Lazybag a táskábaHa vásárolsz egy Relax Zsákot, adunk hozzá egy hordozó táskát is, amit egyszerűen a válladra akasztva használhatsz. A laybag helytakarékos, akár egy bőröndben is elfér a ruháid, cipőid mellett. Hihetetlen, de összecsomagolva is csak 1,5 kg-ot nyom! Itt az ideje annak, hogy felbontsd az alkudat a kényelmetlenséggel, ints neki pápát! Nézd meg óriási kínálatunkat, vigyél haza te is egy lazybag zsákot, még ma! Lamzac ár – kizárólag a Te pénztárcádhoz igazítva!